Gratis e-book: Havermout the basics

Oh Yes, I did it! Mijn eerste e-book is af! Al jaren heb ik de stiekeme droom om ooit mijn eigen boek uit te geven. Dat ik dan de Bruna binnenwandel en daar mijn werk zie liggen. Ooit – later als ik groot ben – komt dat boek er, vol heerlijke ontbijtjes en havermoutrecepten. Om alvast te ervaren hoe dat is, het schrijven van een boek (en om mezelf bezig te houden deze vakantie) maakte ik een e-book: Havermout the basics.

Ik schreef ‘Havermout the basics’ speciaal voor iedereen die ooit havermout met water in de magnetron heeft opgewarmd en toen geconcludeerd heeft dat havermout niet te eten is. Mee eens! Havermout met water, zielloos opgewarmd in de magnetron is ook niet te eten. Havermout verdient wat liefde, tijd en soms wat chocolade en dan verandert de smakeloze, oudbollige pap in een heerlijke ontbijt.

ebook 2.jpg
Deze basic mocht natuurlijk niet ontbreken in mijn e-book. Apple pie oats, oftewel een havermoutje met appel en kaneel. Heel simpel, maar ook heel lekker!

Ik snap dat niet iedereen een uitgebreide voorraadkast of zeeën van tijd heeft om, net als de fitgirls en Instagrammende foodies onder ons, iedere ochtend een prachtig ontbijtje van havermout op tafel (en op de foto) te zetten. Daarom heb ik in mijn e-book geprobeerd bij de basis te blijven. Ik werkte 10 recepten voor havermoutpap en 5 recepten voor baksels met havermout uit. Stuk voor stuk super lekker, maar wel gemakkelijk te maken met ingrediënten die je in iedere supermarkt kunt vinden.

ebook 1.jpg
In het e-book vind je naast mijn favoriete havermoutpap recepten ook 5 recepten voor baksels met havermout zoals het basisrecept voor een mugcake. Ontbijten met taart, wie wil dat nu niet?

Ik heb het mijn persoonlijke missie gemaakt om iedereen te laten zien dat havermout wél lekker kan zijn als je het op de juiste manier klaarmaakt. Ik hoop dat mijn e-book je hier een handje bij helpt. Dus als jij nog je twijfels hebt bij havermout, of als je het simpelweg ‘paardenvoer’ of ‘kots’ vindt, dan daag ik jouw uit om een van de ontbijtjes uit het boek te maken. Mocht je oordeel daarna nog steeds niet gewijzigd zijn, tja, dan moet ik me daarbij neerleggen. Maar als jij helemaal om bent en je voortaan elke ochtend je bed uit springt om een nieuw havermoutje te maken, dan ben ik een gelukkig mens. Laat het me dan ook vooral weten en deel een foto van jouw havermoutje op Facebook of Instagram met #havermoutthebasics of tag mij @miss_havermout. Oh ja, en mocht jij nu wel een doorgewinterde havermouteter zijn en kun jij je omgeving maar niet overtuigen van het feit dat dit het beste ontbijt ooit is, stuur ze dan meteen even de link van het e-book door.

Ik vond het super leuk om aan dit e-book te werken. Volgens mij heb ik mijn weekje vakantie nog nooit zo goed besteed – en volgens mij heb ik nog nooit zo veel havermout gegeten in een week. Hieronder kun je het e-book GRATIS downloaden. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Let me know!

Download het e-book hier: Havermout the basics

ebook

Advertenties

6 reacties op ‘Gratis e-book: Havermout the basics

  1. Wauw wauw wauw! Echt een super leuk e-book. Ik ben zelf geen mega fan van havermout en dat was dan ook de reden dat ik niet gelijk door heb geklikt naar je e-book, maar ik ben om, alleen al vanwege de super leuke vormgeving en ik moet nu echt het een en ander zelf gaan uittesten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s